PuurJIJ stijltraining ~ het vervolg!

Tijdens dit programma ga je een mooi vervolg geven aan je eerder gevolgde PuurJIJ Stijltraining. 
⇨ Een nieuwe fase die gaat over vasthouden en doorzetten.
⇨ Verder je stijl uitwerken en herkennen.
⇨ Geïnspireerd worden om jezelf te blijven uitdagen in je kleding maar ook zeker in je mindset en je selfcare.
Zodat je weer (of nog meer) de FUN gaat ervaren van kleding en de aandacht voor jezelf.
Samen met mij en fijne Gelijkgestemde vrouwen die je lekker motiveren. In en een veilige omgeving waar je om raad kan vragen en waar je schaamteloos jezelf mag zijn. Waar geen vraag te gek is of het nu gaat om je kleding of je mindset. En waar we ook heel veel LOL hebben. 

Ik ga je lekker inspireren, uitdagen en laat je weer anders denken en kijken. Mochten er weer stemmetjes in je hoofd zijn geslopen die je tegenhouden om gewoon te DOEN, dan zorg ik er voor dat je ze herkent en gaan we ze de deur wijzen zodat jij weer vanuit je eigenheid jezelf laat zien (in je kleding).

⇨ Ook gaan we je STIJLWOORDEN weer aanstippen en nog verder uitdiepen. Want wat betekenen die woorden voor je en hoe straal je dit nog meer uit.

 

 

 

 

Wat gaat het je naast het bovenstaande nog meer brengen?

✓ Heel veel FUN en plezier om weer tijd aan jezelf en je uitstraling te besteden.

Leuke vragen en opdrachten die je weer even laten nadenken en stimuleren om je comfortzone te blijven oprekken.

Doorzetten en nog meer integreren van je eigen stijl.

Blijven uitdagen je eigen stijl te vinden met stimulerende en motiverende opdrachten zoals tijdens de eerste training.

Op dagelijkse, wekelijkse basis weer lekker wakker geschud worden, je kast weer opschudden en er alles uithalen wat er nu in zit. En uit jezelf maar dat ben je van me gewend (-;

 

Praktisch:

→ Elke week video’s met informatie, tips en eenvoudig en leuke opdrachten die je meteen in de praktijk kan brengen. 

Besloten ruimte in de nieuwe community Speciaal voor deze groep waar je van alles kan delen, inspireren en om feedback kan vragen van mij en de andere deelneemsters

→ 7 weken MIJ, ik ben je personal stylist en inspirator/ mentor in de cursus

→ 7 weken vol positieve flow!

→ 7 weken FUN 

→ 7 weken aandacht voor jezelf, stel niet uit en leef NU

→ 7 weken bewustzijn van jezelf en alles om je heen. Gewoon even de automatische piloot UIT 😉

→ 7 weken over mindset, selfcare, zelfbeeld en lekker je zelfvertrouwen weer een boost geven.

→ heerlijk aandacht voor jezelf 💖, voor je kleding en je uitstraling!! 

 

 

Ik zou het eigenlijk geen training of traject willen noemen, want het is veel meer. Het is een gevoel, een beleving en een echte ervaring.

Wat is de investering vraag je je vast af ?  Ik wil je deze cursus graag aanbieden met een VERJAARDAGSkorting dit weekend. 244,-

De waarde van de cursus is 797,- . Dus nu 244,- voor jou

(dit is een speciale prijs voor jou als (oud) cursist, voor origineel prijs zie button hieronder)

 

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

En …..

Bonussen

Ja.. uiteraard geef ik je weer heel graag extra cadeautjes omdat ik je cheerleader  Cute Cheerleading Sticker - Red Blue And White Cheerleaders Pom Poms Emoji,Cheerleader Emoji - free transparent emoji - emojipng.com wil zijn:

♥ Je ontvangt (weer) toegang tot de Hét STIJLPLAN en de BIEB (tot 18-9-23)

♥ Speciaal voor deze training afgestemd start pakket in je brievenbus 😉 incl journal om lekker in te schrijven. (twv 25,-)

1 op 1 online coachcall met mij, waarin ik volledig op je afstem en met je meedenk. En kan je vragen hoe jij dingen specifiek bij/op jou kan toepassen. (60 min.). Deze is ook te verdelen in 2 momenten gedurende de vervolg training. (twv 95,-)

 

Stuur me gerust een mail met je vraag. Of wanneer je verzekerd wil zijn van je plekje kan je meteen hieronder op de knop klikken en de cursus kopen.

Lieve groet Rosita

 

 

 

Je hebt tot hier doorgelezen..

Stop met scrollen, volg je gevoel. Twijfel niet langer en investeer in dit complete en waardevolle programma! Wat een investering is in jezelf én je vindt nog meer goud in je kledingkast dus dat verdien je makkelijk terug 😉 

Maar even zonder dollen; selfcare- tijd voor jezelf en bezig zijn met je goed voelen is echt heel veel waard en levert je ook heel veel op. En hoe fijn is het om nog meer uit je kledingkast te halen, op te ruimen en nog beter te weten wat nu eigenlijk je stijl is. 

Dus maak de beslissing!

 

En lees ook vooral de woorden van een vorig deelneemster, want die zijn nog veel meer waard:

De vervolg training was naast een vervolg voor mij ook een verdieping. Verdieping in wie ik ben en hoe ik omga met me zelf en mijn uitstraling. De opdrachten en oefeningen boden mij de kans en mogelijkheid om me meer te verbinden met mezelf en te ontdekken wat in mijn leven heeft gemaakt, hoe ik over mezelf denk, voel e.d. De coaching sessies hebben me ruimte en veiligheid geboden te delen met jou Rosita. Jou open houding en erkenning gevend aan mij, dat alles goed is, raakte me. Dit is een sterke kracht van je dat je mij en anderen stimuleert in onze eigen kracht te gaan staan en niets over te nemen. Dat er geen druk op zit, geen push dat het moet zus of zo. Iedereen ruimte gevend voor eigen tempo, voor eigen accenten, voor eigen wijze van verbinden. Dit maakt jou training zoveel waardevoller dan anderen.

Ik heb zoveel meer kleding gedragen en in verschillende combinaties doordat ik de labels eraf kon halen. Dat combinaties van patronen kunnen, kleuren combinaties nog gevarieerder kunnen worden gebruikt. Heel veel verdieping om mee door te gaan.

Rosita, je bent mooi, open, eerlijk, spontaan, en staat voor je vak, de trainingen en wat je  andere vrouwen wil meegeven. Dat maakt jou zo PUUR.