Hoi ik ben Rosita,

Ik ben moeder van Merel(2010), Laurens(2012), Annalie (2014) samen met mijn steun en toeverlaat Rense zijn we ouders van deze fijne kinderen. We kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Hij wilde wel trouwen maar een aanzoek bleef uit, dus heb ik hem ten huwelijk gevraagd 😉 we zijn in 2011 getrouwd en wonen in een heerlijk huis in het centrum van Zwolle.

Ik hou van door de stad struinen, wijntjes of gember theetjes drinken vriendinnen, maar creëer ook graag momenten lekker alleen. Ik hou van die geniet momentjes met mijn gezin waar we niet meer uit de slappelach komen, lekker eten en van dansen maar doe het te weinig. Al begin ik er steeds meer een gewoonte van te maken om thuis even heerlijk het volume omhoog te draaien en heerlijk te dansen en zingen… (Like nobody is watching 😉

En winkelen, tja dat doe ik met heel veel plezier mét en vóór klanten maar voor mezelf het liefst alleen.

ik ben al jarenlang kledingstylist en sinds een aantal jaren in combinatie met coaching.  Toen viel alles ineens op z’n plek. Ik doe niets liever dan vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn!

Kleding kan je zoveel extra zelfvertrouwen geven dat je gaat stralen wanneer je in de spiegel kijkt, je anders gaat staan en je met meer zelfvertrouwen jezelf durft te laten zien.

“Ik maak de wereld graag een beetje mooier door vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn zodat ze gaan stralen!”

Mijn ervaring als Styliste voor TV- videoclips en magazines, als visual Merchandise manager bij retailers en als personal stylist, coach en docent neem ik mee in mijn eigen onderneming. 

Ik kijk verder dan de buitenkant en coach al jaren vrouwen om van binnen naar buiten gaan stralen. (200+)

Ik heb een methode ontwikkelt die ik graag aan jou wil doorgeven. Het heeft alles te maken met wie jij bent en hoe je dat in je kleding terug kan laten zien. En nee, daar hoef je niet allemaal nieuwe kleding voor te kopen. Juist door anders te kijken naar je lichaam en de kleding die je hebt. Andere keuzes te maken en te leren combineren, de juiste kleuren en het gebruik van accessoires die echt bij je passen.

Ik laat je anders kijken breng je weer terug bij jezelf. En ik leer je graag diverse kleding-stijlprincipes, mijn beste tips & tricks, waardoor jij nog meer 🌟STRAALKRACHT krijgt.

Alle stappen die ik zelf heb doorlopen en alle stijlprincipes die ik door de jaren heen heb geleerd zet ik in tijdens mijn trainingen, sessies en coaching. Ik zal je verklappen dat er heel wat jaren zijn geweest dat ik amper budget had voor kleding maar juist daardoor mijn mooiste lessen heb geleerd door de creativiteit en de mindset die ik erdoor ontwikkelde!

 

Vroeger wilde ik graag gezien en gewaardeerd worden. Uiterlijk was voor mij best belangrijk, ik wilde graag meedoen en voldoen aan het plaatje wat je voorgeschoteld krijgt in de media en tijdschriften. Dit heeft me aardig wat persoonlijke issues opgeleverd, ik was het onzekere meisje uit het dorp, dat zich aanpaste in het kader van ‘doe maar normaal’, maar stiekem wilde ik ook graag mezelf laten zien. Ditzelfde geldt ook voor mijn kleding, ik paste me aan om erbij te horen, om te voldoen aan het plaatje, maar ook daarin probeerde ik zoveel mogelijk mezelf te laten zien en net een beetje anders te zijn. (wel binnen de lijntjes 😉 Toen ik ‘later’ in de mode ging werken, kleedde ik me (onbewust) ook op een manier die paste bij de bedrijven waar ik voor werkte. Uiteindelijk ging ik me steeds onopvallender kleden en raakte ik mezelf kwijt, mijn eigen identiteit. Want ik was niet het bedrijf waarvoor ik werkte, ook al zag ik er leuk uit, het was niet helemaal wie ik was.

De jaren daarna ben ik steeds meer op zoek gegaan naar mezelf, ging ik bewuster leven door pittige dingen die gebeurde in mijn privé leven en vroeg ik me steeds meer af ‘waar word ik blij van’, hoe voel ik me op mijn best? Wat draag ik het liefs, wat wil ik uitstralen? Ik ontwikkelde een andere mindset en wilde steeds meer uitstralen hoe ik me voelde en wie ik écht was. Met die onopvallende kleding was ik me steeds meer als de massa gaan kleden. Nú wilde ik laten zien wie ík ben! En dan niet zozeer heel opvallend, maar wel zó dat het mijn vingerafdruk heeft. Mijn manier van accessoires gebruiken, mijn kleuren, mijn pasvormen, mijn STRAALKRACHT.

Dit brengt me bij jou

Wil jij ook een andere mindset ontwikkelen en uitstralen hoe jij je voelt. Zichtbaar worden, jezelf durven te laten zien, en stralen? Hoe groot of klein ook, welke maat of welk budget. Wat jouw dromen of obstakels ook zijn:

“Jij hebt de kracht en de keuze om te creëren wat je wil.

Je moet wel zelf in actie komen, maar ook jij kan het! “

Ik heb o.a. gewerkt voor

Wil je nog meer lezen Over Mij en waarom ik doe wat ik doe? Klik op de foto hiernaast om mijn interview voor Wendyonline te lezen.