GRATIS MASTERCLASS

KLEED JE NAAR DE VROUW DIE JE BENT!

STOP met aanrommelen en steeds hetzelfde doen maar bereid je voor op antwoorden en inspiratie die je heel veel gaan brengen!

Je eigen STIJL vinden en je “goed” weten te kleden is een BASIS die niemand je wellicht ooit heeft geleerd. En waar nog héél veel in te ontdekken valt. De stijlprincipes die ik je leer zijn makkelijk toe te passen en geschikt, ongeacht je gewicht- of maat en blijven door de jaren actueel terwijl jij en je persoonlijke stijl wel veranderen. Hier komen geen trends bij kijken of hokjes waar je in past. Maar het is een recept, een methode om je meer jezelf te voelen.

Ik geloof echt dat wanneer een vrouw zich mooi voelt, ze zoveel krachtiger is, of dat nu is in hoe ze met haar dochter praat, op een verjaardag is of hoe ze een bestuurskamer binnenloopt.

Meld je aan voor mijn gratis online masterclass: Kleed je naar de vrouw die je bent!

Dit is wat ik met je zal delen in de masterclass:

♥ Mijn nummer 1 Stijlprincipe die echt voor een enorm aha moment gaat zorgen. En je enorm gaat helpen om je kleding meer ‘eigen’ te maken. Ik laat je zien hoe jij dit zelf eenvoudig kan toepassen.

En ik deel 3 ingrediënten voor een eigen stijl met je.

 

STOP met aanrommelen en steeds hetzelfde doen maar bereid je voor op antwoorden en inspiratie die je heel veel gaan brengen!

Meld je nu aan, ik kan niet wachten om je daar te zien.

 

P.s. En ik ga een hele toffe korting met je delen in de Masterclass… !!

Speciale beloning voor jou

STOP met aanrommelen 😉 en zorg dat je weet wat bij je past,

bij jouw lijf, bij wie jij bent, zodat jij puur jezelf kan zijn.

Zo krachtig is kleding! Zo krachtig ben jij.

In alle jaren als PERSONAL STYLIST heb ik honderden vrouwen horen vertellen wat er in hun hart en hoofd omgaat. De onthullingen zijn hartverscheurend, ontnuchterend, hebben mijn eigen hart hersteld waardoor ik een missie voel om andere vrouwen te helpen dezelfde doorbraak te voelen.

Van 17 tot 77+ jaar, van petite tot plus size. De methode die je doorloopt en de stijlprincipes die ik je leer geven je de vrijheid om te zijn en om de KRACHT en FUN van kleding te ervaren.

WAT ANDEREN OVER ROSITA ZEGGEN

Ik ben blij Rosita te hebben gevonden. Ze heeft me zoveel inzichten gegeven over kleding en kleur, welke me geholpen hebben krachtiger in het leven te staan. Ik ben er heel blij mee. Met haar programma weet ze niet alleen je klerenkast maar ook jezelf en je mindset op orde te krijgen.” [Anne]

 

“Rosita geeft je een overvloed aan opties om je eigen stijl te kunnen bepalen, te plannen en uit te werken. Zo zit er voor iedereen de juiste informatie en manier bij om aan de slag te gaan. Als je empowerment zoekt, krijg je die. Als je achtergrondinformatie waardeert, zit dat er ook bij. Als je feedback wilt van haar of andere deelnemers, kun je er laagdrempelig om vragen. Verschillende werkvormen zorgen zo voor voldoende afwisseling en dekken alle mogelijke wensen af. Deze training zit gewoon goed in elkaar!” 

“Wat ben ik blij dat ik je ben tegengekomen en bij je training ben ingestapt. Waarom leren we dit niet op school…? Dit had ik veel eerder willen weten 😉 “ [Heleen]

 

Eerst dacht ik echt “Dit is niks voor mij.” Ik ben niet zo bezig met mode en kleding, dat is gewoon niet echt mijn ding. Daarom was ik meer dan verast. Met jouw professionele aanpak en tips heb je mij handvaten gegeven waar ik wat mee kan. Als ik nu in een kledingwinkel loop, kijk ik niet alleen maar naar zwart of grijs maar durf ik uit mijn comfortzone te stappen en ook eens wat anders te kiezen. Met jouw gezellige en leuke houding en uitstraling heb je zelfs mij enthousiast gemaakt!

[Gerlinda]

“Be different. Be crazy. Be fun. Be you. Because life is too short to wear boring clothes” 

~ Rosita Pronk ~

foto’s: Nicole Bosch fotografie