Dag mooie vrouw,

Het is zo makkelijk om snel wat uit de kast te pakken en aan te trekken, maar hoe maak je je outfit eigen. Hoe zorg je ervoor dat je laat zien wie je bent? Want die top en broek kan iedereen bij elkaar uitzoeken, maar dat wat jij eraan toevoegt, dat maakt het jouw outfit, jouw uitstraling.

 

Je kleding is zoveel krachtiger dan je misschien denkt, je vertelt al iets zonder dat je ook maar 1 woord hebt gezegd. Je kleding is een taal en kan je enorm helpen in je zelfverzekerd en krachtig voelen. Of je nu de hele dag thuis werkt of een presentatie geeft, de juiste kleding helpt je die dag. Maakt dat je productiever bent. Dat je een glimlacht op je gezicht krijgt wanneer je je spiegelbeeld ziet.

Maar hoe doe je dat nou? In deze videoles vertel ik je meer over een compliment toevoegen aan je outfit. Daarmee maak je het al veel meer eigen. Wil je meer weten over hoe jij zorgt dat je kleding ECHT bij je past, bij wie jij bent? En hoe jij je het beste kan kleden met jouw figuur. Dan kan ik je de PuurJIJ online stijltraining echt aanraden. Een super toffe training die ik vanuit mijn jaren ervaring in het adviseren en kleden van vrouwen privé als in de media in elkaar heb gezet. Met mijn eigen methode en een fijne opbouw. Wil je hier meer over weten klik dan even HIER of stuur me even een berichtje of DM dan plannen we even een vrijblijvende call in en kijken we samen of dát is wat nu bij jou past!

 

Maar nu even terug over de video:

 Niet top + broek = klaar

Maar kijk hoe jij met een 3e item je eigen persoonlijkheid kan toevoegen aan je kleding.

 

 Top + Bottom + compliment = Jouw persoonlijke stijl.

 Met andere ogen kijken naar je eigen kledingkast.

 Met meer zelfvertrouwen jezelf laten zien

Voeg ‘een compliment’ toe aan je outfit.

Rosita // Magische Mooimaker

Ga het morgen meteen doen, pas het toe, een compliment is het meest waardevolle dat je aan jezelf kan geven.

Hierdoor voel je je krachtiger, mooier en ervaar je meer zelfvertrouwen!

Welk voorbeeld uit de video sprak je het meeste aan en ga je morgen meteen toepassen?

Leuk als je me dat even laat weten rositapronk@outlook.com

Lieve groet, Rosita Pronk

 

 

foto’s: Nicole Bosch fotografie