Uitstraling

*Uitstraling*

Vandaag een bericht over uitstraling. Ik las een bericht van mezelf terug op Instagram en dit is zo waar ik voor sta dat ik het graag nog eens met je deel. Het heeft zo te maken met je mindset

Ben jij je bewust van wat je uitstraalt? Klopt dat wat je uitstraalt met wie jij bent?
Uitstraling is meer dan alleen je uiterlijk. Uitstraling heeft namelijk ook te maken met hoe jij je vanbinnen voelt.

Je zou uitstraling op die manier kunnen zien als een mix tussen hoe jij je van binnen voelt en hoe jij er van buiten uit ziet. De manier hoe jij je aan de hand van deze mix presenteert aan de buitenwereld kan je zien als je ‘uitstraling’.

Maar hoe voel jij je van binnen? Ben jij bewust bezig met wie jij bent?
Op het moment dat je hier helderheid in hebt, niet in ‘wie je wil zijn’, maar wie jij al bent, dan kan je dit doorvertalen in je uitstraling. Dit gaat deels vanzelf met je blik (bijv de glimmetjes in je ogen, stralende huid) maar met je kleding vertel je ook een verhaal.
Kleding communiceert altijd, verteld een verhaal. En wanneer dit 100% klopt met wie jij bent dan straal je dit ook uit en trek je mensen, situaties, klanten aan die ook 100% bij jouw passen.
Dus wat is jouw uitstralingswens, wie ben jij en laat je dit al (duidelijk genoeg) zien in je kleding?
Of verstop jij je nog? In je kleding?

Investeer in je uitstraling, JIJ bent het waard! ✨

 

P.s. En daar bedoel ik niet mee dat je veel of dure kleding moet gaan kopen. Maar investeer in jezelf door goed naar jezelf te kijken en alleen dat te kopen en te dragen waar jij jezelf een 10 in voelt. Laat je goed adviseren in dat wat écht bij jouw past of leer dit zelf in mijn online training Hét STIJLPLAN.

Dat scheelt je een hoop impuls aankopen, bespaart je geld en je voelt je een stuk zelfverzekerder
Over duurzaam gesproken😉💃🏼

 

Ben jij je bewust bezig met wat je uitstraalt? Stuur me gerust een berichtje, ik kijk graag met je mee.

 

X Rosita

Leave a Reply