Panty’s

PANTY’s

December is dé feestmaand van het jaar met kerstborrels, kerstdiner en een spetterend oud en nieuw feest. Je trekt alles uit de kast en wil er op je mooist uitzien, toch?

Maar bij al die glitter jurkjes, kokerrokjes, plooirokken, galajurken of gewoon je little black (blue) dress, je kan niet zonder panty…

Maar heb jij ook een haat-liefde verhouding met de panty??

Bijna elke vrouw heeft wel een eigen struggle met panty dragen, ze gaan snel stuk, zakken af, is te warm of koud en jeuken. Leuk een jurkje maar hoe vind ik de juiste panty, wat is de voor mij perfecte panty, en waar vind ik die?

 

Bij het dragen van een jurkje/rokje en daarmee een panty mag je jezelf het volgende afvragen:

Waar wil je bij je outfit het accent op leggen?

Mag het accent op je jurk of top dan kan je kiezen voor een basis panty in antraciet, blauw of zwart. Wil je juist de aandacht op je benen leggen kies dan voor een kleur of print in je panty.

Dus welke functie heeft de panty voor jou?

Voegt de panty kleur of de sparkle toe? Wil je liever een matte of een glanzende panty? Ondersteuning, of juist sexy en verleidelijk?

Kortom besteed wat aandacht aan je benen, kies bewust en kies een panty met de juiste opvalwaarde en functie, waar jij je helemaal goed in voelt. Pak niet op het laatste moment de eerste de beste uit de kast. Dan doe jij jezelf wellicht tekort.

 

 

Hierbij 10 Panty TIPS:

1.Koop een maat groter.

 

2. Over het algemeen lijkt een dunnere panty t/m 30 denier chiquer en vrouwelijker dan dikkere panty.

 

3. Wees bewust dat een iets donkere denier panty bij een korte rok stijlvoller lijkt dan een dunnere panty

 

4. Hoe bloter de bovenkant, hoe transparanter de panty.

 

5. Kies niet vanuit automatisme een zwarte panty, dit kan soms ook heel hard en opvallend zijn. Een donkere antraciet panty is vaak veel mooier.

 

6. Een dunne, opengewerkte of matte panty komt minder hard (donker) over dan een glanzende, dikke panty, hou hier rekening mee wanneer je wel voor zwart kiest.

 

7. Wil je met een panty graag je lichaam iets slanker laten lijken en je taille benadrukken? Kies dan voor een corrigerende panty. (kies dan bij voorkeur ook geen glans)

 

8. Panty’s in de kleur van je rok of jurk laten je benen langer lijken. Dit werkt ook wanneer je de kleur panty’s afstemt op je schoenen.

 

9. Was je panty het liefste met de hand om gaten te voorkomen.

 

10. Tegen ladders kun je haarspray gebruiken. Voordat je de panty aan doet goed insprayen met Haarspray. Werkt echt!

 

Bonus Tip: Een (onder) broekje over je panty voorkomt afzakken!

 

Koop TIPS:

  • H&M panty(2 voor 7,99) staat heel hoog in de ‘volkskrant panty test 2018’ en is daarmee een budgettopper. “Geen goedkope glans en zit lekker” volgens de jury.
  • En op 1 staat volgens deze test MarcMarcs Comfort(8,95 zowel 20 als 40 denier) comfortabele en betaalbare panty. Dus je ziet dat een panty helemaal niet duur hoeft te zijn voor goed kwaliteit!
  • Velvet panty Klunert 40 den. (14,-) “Fijne, zachte panty die niet snel kapot gaat.”
  • H&M heeft ook een high waist tights (9,99) dus ook onder je hoge taille rok geen heuprandjes meer 😉

 

Extra weetje

Bij het aanschaffen van panty’s vragen we ons eigenlijk niet meer af waar deze van worden gemaakt. Wanneer we het in het algemeen over panty’s hebben, hebben we het over de van nylon gemaakte panty’s. Toch bestaan er naast de “gewone” panty’s ook katoenen panty’s. En dit zijn niet de dikke gebreide maillots zoals we die soms in de winter dragen. Deze katoenen panty’s, worden gemaakt van heel fijn, hoogwaardig katoen. 

Katoenen panty’s of panty’s waar ook bamboe in zit, zijn over het algemeen wat matter en mijn ervaring is dat deze ook wat langer meegaan. Best het proberen waard dus!

Investeer liever in een iets duurdere panty, ik heb panty’s die ik echt al minstens 1 jaar met regelmaat heb gedragen en nog steeds heel mooi is. Deze krijgt niet meteen een ladder maar veroorzaakt een klein lusje die niet opvalt. Dus die kosten haal je er makkelijk uit. 

 

Hoe je dit jaar ook afsluit, fantasievol, verleidelijk of met wat extra ‘control’. Zorg dat je je geen zorgen hoeft te maken over je panty, maar volledig aanwezig kan zijn in het moment en GENIET.

 

Welke ga jij aanschaffen? Succes met het vinden van de voor jou juiste panty! 

 

 

Groetjes Rosita

 

Leave a Reply